Behandlingar

Våra behandlingsmetoder är

Samtalsterapi-Individuellt eller Parterapi – Healing Terapi – Energi Medicin – Homeopati – Holistisk Medicin – Personlig – Andlig utveckling

 

 

Vi arbetar med en Holistisk syn på människan, på de problem eller symptom som är tecken på brister i välmåendet. Det kan vara oro, depression, onormal trötthet, håglöshet, ångest, panikattacker tex eller att du helt enkelt inte trivs med din livssituation på grund av relationsproblematik eller konfliktsituationer på jobbet.
Vad än orsakerna är så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så skall vi med glädje göra vårt bästa för att försöka hjälpa dig.

 

 

Samtalsterapi + Healing terapi är mycket framgångsrikt, vi har med fina resultat arbetat med den kombinationen i mer än 40 år.

 

 

Vill du bara gå i Samtalsterapi eller i Parterapi med din partner, om er relationen inte fungerar eller känns bra, så går det alldeles utmärkt.

 


Healingterapi-Energi Medicin: Jag arbetar med en balansering av hela ditt energi och chakra system som bidrar till upplösning av stagnerade energier och blockeringar i ditt system både kroppsligt, emotionellt/mentalt och själsligt. Energin kan lösa upp gamla trauman och låta dem lämna dig helt enkelt.
Du kan få sensationer av värme som en ström genom kroppen, på de ställen där du har blockeringar i energiflödet- ( dessa kan ofta vara kopplade till vissa problem i kroppen tex värk)- kan det kännas extra mycket. Du kan också för din inre syn se färger som pulserar mot dig, få bilder och se symboler som vi tolkar efteråt.
Du känner dig oftast glad, lätt, befriad, påfylld av livsenergi och med nya insikter om dig själv och inre vägledning.

 

 

Homeopati:  Är den mest fantastiska, naturliga och ofarliga läkemetod som finns i dag. Dessutom enligt forskningsrapporter i vissa fall mer verksamt än skolmedicin.
Homeopatin grundades av den tyska läkaren Dr. Samuel Hahnemann (1755-1843) Kan användas både vid fysiska sjukdomar och emotionella problem, man skiljer egentligen inte på dessa utan här ser man till hela bilden av en patients symtom. Man kan alltså komma till homeopaten med vilka symtom som helst och då gäller det att hitta det homeopatiska medel som stämmer överens med den totala bilden av patientens symtom och personlighet för att uppnå läkning.

 

 

Holistisk Medicin: Innefattar både samtalsterapi, healingterapi/energimedicin och homeopati men också funktionsmedicin, vitamin och mineralterapi, god tarmhälsa/tarmflora, ren näringstät mat utan gifter och GMO. Detox för att rensa ut tungmetaller, amalgam ur kroppen. Sist men inte minst behöver man se över sin användning av trådlös teknik som wifi, mobiler, datorer och surfplattor.

 

 

Personlig och Andlig utveckling: Kommer med på köpet när man går i samtalsterapi och tar emot behandlingar med healing energi/energimedicin. Vi rekommenderar också våra kurser och konferenser som bidrar till personlig och andlig utveckling och ökar medvetenheten om oss själva och andra och den planet vi lever på.